Skip to content

Training & Coaching

 

 

Helen leerde ik kennen in 1998, ik was net 18, toen volgde ik bij haar mijn eerste Nine Star Ki workshop. Toen ik zag hoe zij dat deed, wist ik meteen: ‘Dat wil ik ook!!, Helen geeft met zoveel passie, warmte en enthousiasme trainingen, dat had ik nog nooit meegemaakt, op school… 🙁.

Toen wist ik meteen, ‘het kan ook anders‘. Op school had ik weinig inspirerende leraren, alsof ze er totaal geen zin in hadden. Helen daarentegen altijd stralend en enthousiast. 

Alle trainingen en workhops (en ook coaching) die Helen ooit gegeven heeft, heb ik gevolgd, en hebben me elk op dat moment in tijd zoveel gebracht.
Op elk moment in het leven zijn er hobbels en obstakels om te overkomen, en een training of coaching sessie bij Helen helpen op zo’n moment, om weer even te zien wat nou echt wáár is, en om alles niet zo serieus te nemen, en weer door te gaan met leven, écht leven…

Helen werkte sinds het begin – ruim 10 jaar – bij Dushihuis – en richtte zelf haar eigen stichting Dushi Vriend op.
Bij Dushihuis coachte ze met passie het team en de biologische ouders.

Helen is ook zeer succesvol geweest in mlm Netwerkmarketing bedrijven. waarin ze ook vele teams succesvol maakte door haar manier van coachen en trainen.

Op dit moment is ze zelf niet meer betrokken bij een netwerkmarketing bedrijf, maar coacht ze mensen die nu netwerkmarketing doen.

Zo leuk om te zien dat jij hetzelfde doet maar dan in zoveel verschillende vormen.

Trainingen geven – bij bedrijven, aan teams, zelf Nine Star Ki workshops, en trainingen over het creatieproces geven,
Coachen – aan particulieren, bij bedrijven aan werknemers, ook directeuren, en aan een ieder die voorbij komt iets meegeven van de vlam die in jou brand.

Liefs
Babette Meuwese