Nine Star Ki


Bereken zelf je hoofdgetal en ontdek je drive!!

Waarom zijn we zoals we zijn?
Is er een antwoord op deze vraag?
Is er een methode om daar inzicht in te krijgen?

Natuurlijk, tegenwoordig weten we alles, zelfs ons DNA is ontrafeld. We ontdekken nieuwe sterren en planeten. We communiceren wereldwijd o.a. via kabel en gsm. Onze genen hebben inmiddels een naam en camera’s bekijken ons lichaam van binnen en van buiten. Voor fysieke wetenschap bestaan er geen geheimen meer.

Maar op de vraag: ‘Waarom zijn we zoals we zijn?’ moeten ze het antwoord schuldig blijven. En waarom we op bepaalde manieren reageren, daarop krijgen ze geen vat. Waarom we ons bij de ene mens wel prettig voelen en bij een ander niet kunnen ze ook niet verklaren.

Toch is er een oude Chinese leer – Nine Star Ki – die op een heldere wijze inzicht weet te verschaffen in ons wezen. De basis van deze wetenschap is niet ‘waarom we zijn‘. maar ‘dat we zijn‘; dat de mens een deel is van het universum en dus onder invloed staat van de elementen die het universum vormen.

Met Nine Star Ki kun je aan de hand van de elementen en hun onderlinge verhoudingen niet alleen je eigen karakter eigenschappen doorgronden, maar ook die van andere mensen uit je omgeving.

Dit inzicht verschaft je de mogelijkheid veel beter te anticiperen op situaties in je privéleven en werkomgeving. Je gaat begrijpen waarom je bent zoals je bent en waarom anderen reageren zoals ze reageren. En dat geeft aan je leven een nieuwe dimensie, omdat je het letterlijk en figuurlijk beter kunt gaan inrichten.

de Nine Star Ki geboorte horoscoop bestaat uit 3 getallen, het hoofdgetal (je drive), je kind getal (emotiegetal en hoe je als kind was) en het 3e getal laat zien hoe je op anderen overkomt.

Bereken nu je hoofdgetal en bekijk hieronder de video over jouw basisgetal (je drive)

Bereken zelf je hoofd getal
Het hoofdgetal is het belangrijkste en is eenvoudig uit te rekenen.
Door jaar, maand en dag uit te rekenen verbind je element met het trigram /familie lid.
Berekenen hoofdgetal:
Stel je bent in 1965 geboren. Tel dan op 1+9+6+5= 21.
Tel vervolgens 2+1=3.
Trek de uitkomst van 11 af. 11-3 = 8.
8 is aarde en jongste zoon.

#LET OP: Ben je geboren voor 3 februari in een jaar (het chinese nieuwjaar begint later), bereken dan je hoofdgetal met een jaar eerder.
Voorbeeld: geboren op 30 januari 1965: dan valt je hoofdgetal in 1964. Bereken dan aan de hand van 1964 je hoofdgetal. Je hoofdgetal is dan: 1+9+6+4=20, 2+0=2, 11-2=9, je hoofdgetal is dan dus Vuur 9!

Kenmerken van de hoofdgetallen

Wil je een uitgebreidere Nine Star Ki geboortehoroscoop, of ben je benieuwd naar wat Nine Star Ki verteld over je relatie met je vrouw/ vriend/ zus, ook een team in een bedrijf heeft een bepaalde dynamiek, en is het prettig om helderheid te krijgen in, waar de krachten liggen, waar de eventuele frictie door komt en wat je daaraan kunt doen.

Ga naar de Shop om de mogelijkheden te bekijken, kies je voor een video consult dan word je geboorte/relatie/team horoscoop verzonden via mail en kun je hem bekijken wanneer je wilt.

SHOP

 

Geregeld geef ik workshops basis Nine Star Ki
In de basisworkshop maak je kennis met de 5 elementenleer, de I Ching en het Magic Square of Lo Shu. Je leert de energieën uit rekenen en een begin te maken met hoe je ze kunt duiden. Het thema van de Nine Star Ki studie is ‘ken u zelf’.
Bekijk de actuele agenda om  te zien of er al een workshop gepland staat waar je aan deel kunt nemen.


“Ik heb  van Helen een ingesproken  persoonlijke Nine Star Ki  uitleg voor het jaar 2016 mogen ontvangen, waar ik erg blij mee ben.

Helder en duidelijk zoals het haar betaamd. Maar ook heel herkenbaar.
Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat zo’n ingesproken sessie leeft en helpt de  puntjes op de I te zetten waar nodig.”
elly hyslop
Dank je wel Helen!
Elly Hyslop

 

 

“Van Helen le Roy kreeg ik een Nine Star Ki geboortehoroscoop per video. Wat een heerlijke ervaring, zo’n filmpje helemaal speciaal voor mij, wauw.
Eerst vertelt Helen welke elementen op mij van toepassing zijn. Bij mij is het Vuur, Hout en Aarde.
Helen legt uit hoe die elementen elkaar en mij beïnvloeden en ik herken mezelf in elk woord dat ze zegt. En het mooiste moet dan nog komen:
de tips over hoe om te gaan met de dynamiek die de elementen in mij teweeg brengen. Alle tips waren raak, maar eentje raakte me het diepst: ‘Vraag je eens af wat jouw hart écht nodig heeft om gelukkig te zijn?’ Ik ga het filmpje nog zeker een paar keer bekijken, want er zit zoveel informatie in. Dank je wel, Helen, voor deze krachtige reading! Ik gun iedereen zo’n fijn filmpje.
Manon Brinkman
Manon Brinkman
Loopbaancoach bij Maak Meer Mogelijk
Translate »
error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram