Skip to content

Basis Training: ‘De Kunst van het creëren’

Over de weg van de minste weerstand… 

Wil jij graag weten hoe je precies kunt gaan creëren wat jij wilt, zonder je tegen te laten houden door van alles en nog wat.

Ben je nieuwsgierig naar waardoor de uitkomst van jou creaties soms of vaak anders is dan je voor ogen had?
en ben je dan verbaasd hoe dat stand is gekomen?
Ook moe van de film ‘The Secret’ (omdat je graag wilt weten hoe het nou wel écht werkt...) en affirmaties die geen zoden aan de dijk zetten?

Je bent enthousiast begonnen iets te creëren…
en dan gebeurt er van alles… waardoor je gaat denken waar ben ik aan begonnen, is dit wel wat ik wil, kan ik dat wel, ik stop ermee, ik wil ermee doorgaan, ik moet ermee doorgaan, wat wil ik nou eigenlijk écht…..

Wil jij weten hoe je vanuit passie (maar wat is dan passie en waar haal ik dat vandaan als ik het even niet meer weet of als ik even niet weet wat ik wil) hoe je vanuit passie en focus in actie kunt komen.
en hoe je kunt ontdekken wat je kunt doen op die momenten dat het soms of elke keer structureel mis gaat.

In één dag laat ik je zien en ervaren hoe het creatieproces écht werkt, en hoe je vanuit innerlijke inspiratie en kracht kunt gaan creëren.

Aan het einde van de dag heb je antwoord op de vraag: ben ik aan het creëren of reageer ik op de omstandigheden en ben ik pijn aan het vermijden. én wéét ik hoe ik meer kan gaan creëren vanuit ruimte en flow en hoe ik meer kan gaan creëren zonder te reageren op de omstandigheden.

Basis training ‘De kunst van het creëren’
Nieuwe datum volgt!

Kosten: incl. Lunch, koffie en thee

Aanmelden kan via info@helenleroy.nl 0653260256

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram