Nine Star Ki – gezin – op video

Ben je altijd al benieuwd geweest waarom je eigen gezin of het gezin waarin je bent opgegroeid zo functioneert/functioneerde zoals het doet/deed? Nine Star Ki geeft helderheid in de verhoudingen binnen het gezin onderling. Waarom botsen je broers steeds… Waarom voel ik me vaak gekwetst door mijn moeder… Waarom kan ik gewoon echt niet door 1 deur met mijn vader.

Bestel een gezinshoroscoop op video of maak een afspraak om in een gesprek helderheid te krijgen over je gezin.

Kosten:
afhankelijk van de gezinsgrootte. 

bestellen

SHOP Terug naar de shop

voor het bekijken van de andere mogelijkheden:
– 9*Ki individuele geboortehoroscoop – op video
– 9*Ki jaar horoscoop – op video
– 9*Ki relatie horoscoop – op video
– 9*Ki gezinshoroscoop – op video

– 9*Ki bedrijfs/teamhoroscoop – op video
– afspraak structurele gespreksvoering
– Workshop 

Translate »
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram