Visionboard workshop

Je dromen in beeld!! in een avond helemaal voor JEZELF 🙂

Heb jij grootse dromen of kleintjes, en wil je ze graag bereiken maar weet je nog helemaal niet hoe… en weet je soms precies wat je wilt en stopt het dan, omdat je bv. denkt: ik heb geen geld, of geen tijd of geen….. ga zo maar door….

Of weet je helemaal nog niet wat je wil of wel al een klein beetje…  en wil je heel graag meer inzicht in wat je nu eigenlijk zelf wil, het leven vliegt voorbij met alle dagelijkse dingen die ook moeten gebeuren dat je er helemaal niet aan toe komt om stil te staan bij wat je nu eigenlijk echt wil, of al is het maar een kleine wens of droom helder te krijgen en daarna toe te werken.

Dromen kunnen liggen op verschillende vlakken op materieel vlak… : van heel klein, zoals een nieuw paar schoenen, of nieuwe pen, naar heel groot, zoals een vakantiewoning bezitten in zuid-frankrijk….

Dan hebben we nog dromen over hoe we zouden willen leven, zoals veel tijd voor mezelf, heerlijke wandelingen maken in scheveningen aan zee, een klein hondje om voor te zorgen, een lieve man of vrouw ontmoeten, je baan opzeggen of je eigen bedrijf starten…. en ga zo maar door.

Een goed middel om meer inzicht te krijgen in wat je wil en ook om de eerste stappen te zetten naar het bereiken van een droom is het visueel maken.

Woensdagavond 17 Mei gaan we aan de slag met jouw dromen, met het meer inzicht krijgen in je dromen, het visueel maken en aan de slag met de eerste stappen die je kunt zetten om jou droom ook werkelijkheid te laten worden.

Waar je deze avond meer inzicht in krijgt:

*Wat wil ik nou echt
*Waar heb ik altijd al van gedroomd en hoe kan ik dit gaan bereiken.
*Hoe je vanuit een 0-punt kunt leren kijken, waardoor je veel sneller kunt ontdekken wat je echt wil.
*Wat je beter niet kunt doen als je je dromen werkelijkheid wilt laten worden
*Wat je beter wél kunt doen als je je dromen werkelijkheid wilt laten worden
*Wat je kunt doen als je hobbels(of muren of hele hoge bergen) tegenkomt op je weg naar je droom…
*Hoe je vanuit een 0-punt kunt leren kijken, waardoor je veel sneller kunt ontdekken wat je echt wil.
*Hoe je licht en luchtig en vol plezier aan de slag kunt gaan met het bereiken van je dromen.

Wat gaan we precies doen deze avond:

*Op een gezellige laagdrempelige manier met je dromen aan de slag.
* Aan een grote tafel vol met knutsels, tijdschriften, papier, stiften, pennen, kleurpotloden.
* Je krijg uitleg over, en verschillende oefeningen om dichter bij je werkelijke dromen te komen. Dit gaan we visueel maken via een speciaal daarvoor bestemd moodboard. 
* Onder het genot van heerlijke gezellige muziek, doen we even alsof er niks anders is dan alleen maar deze avond, waardoor je dromen steeds duidelijker worden.
* Aan het einde van de avond ga je naar huis met een gevuld moodboard, waarmee je dromen duidelijker zijn en heb je handvatten gekregen welke stappen je kunt gaan zetten (dat kan ook betekenen dat je voorlopig even niets hoeft te doen als dat je droom is 😉 )

Als dit je aanspreekt en je aan de slag wilt met je dromen die nog steeds in de lucht hangen en waar je nu echt iets mee wil gaan doen. Of je nu eindelijk eens meer wilt weten over wat je nu echt wilt.

Dan is deze avond écht iets voor jou,

Je bent van harte welkom

Wanneer: Woensdagavond 17 mei
Hoe laat: 19.30-22.00 uur
Waar: Maarsbergen (Woudenbergseweg 52, witte gebouw achter de kerk)
Wat kost het: 25,- (incl. koffie/thee en lekkers)

Omdat we met z’n allen heerlijk gaan knutselen en in beweging (we gaan niet sporten hoor… 😉 )zullen zijn is er beperkt plaats, dus wil je erbij zijn meld je dan snel aan 🙂

Meld je aan via onderstaand Formulier >>
Je kunt dan direct betalen via Paypal.
Betaal je liever anders klik dan hier >

Yes, Ik ben er bij en ga mijn dromen in beeld zetten

Jouw naam (*)

E-mail (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram